Sök
Gör din egen grönsaksbuljong - helt fri från onödiga tillsatser. En smakbomb av koncentrerade grönsaker. Gör grunden med svamp för extra fyllig buljong. Enkelt och klimatsmart.
Ett bra svamp-år kan du använda skogens skörd för att göra egen svampsoja. Såsen är väldigt god till grönsaker, mat eller som buljong i olika rätter. Den är frisk och fräsch och smakar mycket.
Bostongurka kan göras av både slanggurka och inläggningsgurka. Det blir ett gott tillbehör till många rätter. Gör en sats och dela upp i många små burkar så räcker inläggningen länge.
Både skogens vilda svamp och odlad svamp från trädgården kan användas till färs. Den är god och användbar och kan dessutom frysas.
Torkade tomater är goda att marinera i olja. Gott på smörgås, i sallad, på pizza och som ingrediens i och på all möjlig mat. Så här gör du.
Skillnadens insaltade tomater är gott på smörgås och som tillbehör till maten. Som färska - fast salta - fast med bättre hållbarhet.
En god svamp med smak av vitlök, att servera till det mesta. Använd odlad svamp eller svamp från skogen.
Gör dina egna bönor i tomatsås och skippa konserverna. Använd köpta torkade bönor och tomat från grönsaksdisken - eller odla och laga från grunden av egna råvaror.
Overkligt goda vegobiffar! Perfekt snabbmat på hemodlad grönt.
Kalasgoda korianderkakor med smak av lime! En underbart god smakkombination som du bara måste prova.
Lär dig baka frallor med det här enkla grundreceptet. Bara fyra ingredienser behövs och frallorna blir så goda!
Prova dessa spröda filodegsknyten fyllda med spenat, bladlök, örter och syrlig fetaost!