Stäng menyn

Bli medlem på sarabackmo.se!

Skillnadens Trädgård är Nordens största trädgårdsblogg. Här läser du allt om hur en vanlig trädgård förvandlas till ett läckert trädgårdsskafferi – året om.

 

 

Jag som driver Skillnadens Trädgård heter Sara Bäckmo och jag är journalist/författare/influencer som älskar trädgård och odling! Jag bor i Kalvsvik söder om Växjö med man och fyra barn i ett gammalt hus med stor köksträdgård där jag odlar grönsaker, kryddor, bär och frukter året om. Jag skriver, livesänder och filmar det jag gör i mina odlingar och ger tips på hur du lyckas med din egen köksträdgård. Allt ifrån balkonglådan till den självförsörjande trädgården!

En stor del av det material jag gör är för betalande medlemmar här på sarabackmo.se. Tack vara er kan jag göra mitt arbete utan att vara beroende av annonser och sponsrade inlägg. Det är jag mycket tacksam för! I år, 2024, har jag valt att berätta extra mycket om växthusodling och drivhusodling i medlemsmaterialet, helt enkelt för att det är viktigt för att förlänga och förbättra våra odlingssäsonger. I livesändningar och artiklar ska du få följa med i min växthusodling och få tips och idéer till din egen trädgård. Förhoppningsvis ska jag också bygga ett nytt litet växthus/drivhus i trädgården, som inspiration till dig som inte har plats för stort växthus.

Självklart följer du som medlem med i mina privata odlingar under hela året och tar del av sådder, planteringar och skörd. Om du vill kan du vara aktiv i Skillnadens särskilda community på Facebook där jag livesänder, deltar i diskussioner, svarar på era odlingsfrågor och bjuder in till evenemang.

Medlemmar har rabatt och förtur till många av produkterna i min webbutik, vilket har visat sig extra uppskattat när det gäller växter och utsäde från Skillnadens handelsträdgård.

Sammanfattning av medlemsinnehåll 2024:

- videodagbok Sara säger med uppdateringar från trädgårdsveckan som gått
- medlemsartiklar på www.sarabackmo.se
- livesändningar i vår exklusiva Facebookgrupp
- odlingsutmaningar
- presentkalender mars 2024 med utlottning av odlingsprodukter varje dag
- tema växthusodling/drivhusodling
- medlemsträffar
- medlemsrabatter

Följ länkarna nedan för att se mer om alternativen för att bli medlem. Du kan teckna ett medlemskap och när som helst avsluta det om du ångrar dig. Det är perfekt för dig som vill vara med en tid och prova på!

 

Bli medlem för 89 kronor i månaden (löpande medlemskap)
Bli medlem 3-12 månader (tidsbestämt medlemskap)

 

Välkommen till Skillnadens medlemsgrupp,
hälsar Sara Bäckmo!

 

 

Under 2024 får du som är medlem massor av kunskap och inspiration inom odlandet av din köksträdgård och hur du tar hand om skörden på bra sätt.

Medlemskapet i punkter:

  • Sara säger - min odlingsdagbok där jag listar allt jag skördat, sått, planterat, köpt och gjort i min odling den senaste veckan
  • Grönsaksporträtt  varje månad
  • livesändningar och föredrag i Facebook-gruppen för medlemmar. OBS att du behöver ha ett konto på Facebook för att ta del av dessa
  • medlemsaktiviteter på tema trädgård IRL och på nätet
  • erbjudanden på produkter, både mina egna och från andra trädgårdsföretag
  • frågestunder i vår community på Facebook

 

Du som är medlem har förstås också alltid rabatt på mina böcker i webbutiken och får som sagt andra speciella erbjudanden via de trädgårdsföretag jag samarbetar med.

Tomatsådd i små odlingskrukor. I förgrunden syns små tomatplantor som hunnit gro.

Foto: Maria Fors Östberg

 

Allt som ingår i medlemskapet finns på sarabackmo.se och Facebook. Du får enkelt tillgång till ditt exklusiva material genom att gå in på "Din medlemssida" på sajten. Där finns alla länkar och mer information. När du blir medlem får du också tillgång till material som publicerats tidigare, med undantag för erbjudanden och innehåll som varit tidsbegränsat eller arkiverats.

Medlemskapet kostar 89 kronor per månad och kan betalas löpande varje månad (kort eller Swish). Då är det helt utan bindningstid och kan när som helst avslutas*. Det går också att teckna medlemskap för 3, 6 eller 12 månader och betala för hela perioden på en och samma gång. För frågor och support kontakta info@sarabackmo.se.

 

 

Jag uppskattar mycket att du vill bli medlem på sarabackmo.se. Det är ditt medlemskap som gör det möjligt för mig att fortsätta skriva. Stort tack!

Många hälsningar från
Sara Bäckmo

 

* Notera att medlemskapet avslutas samma dag du avslutar din prenumeration. Vill du att medlemskapet avslutas en viss dag måste du avsluta då och inte tidigare.