Stäng menyn

Information & kontakt

 

Skillnadens Trädgård är Nordens största trädgårdsblogg. Här följer du mitt arbete med att odla en vanlig trädgård för att försörja en familj med grönsaker - året om. Jag driver också Skillnadens handelsträdgård i Kalvsvik.

Jag som driver Skillnadens heter Sara Bäckmo, journalist/författare/influencer, boende i Bökebacken söder om Växjö med man och fyra barn. Förutom bloggen kan du följa min hemträdgård i livesändningar och ta del av särskilda evenemang som medlem på Skillnadens. Läs mer här om hur du blir medlem på Skillnadens och vilket slags material som ingår.

Skillnadens handelsträdgård i Kalvsvik finner du här. Här finns info om vägbeskrivning och kontaktuppgifter.

 

Här hittar du plattformar jag arbetar med

Facebook svenska

Facebook engelska

Facebook norska

Sajt svenska

Blogg norska

YouTube svenska

YouTube engelska

Instagram

Podcast

 

Jag skickar också ut ett välfyllt trädgårdsbrev med lite extra om det som händer i och omkring Skillnadens Trädgård, med nyheter och erbjudanden från företag jag gillar. Här skriver du upp dig för att prenumerera.

 

Medlemsfrågor

Har du frågor som rör ditt medlemskap kan du kontakta oss på info@sarabackmo.se så hjälper vi dig den vägen.

 

Samarbeten

Jag gör gärna samarbeten med företag och organisationer jag gillar. De som följer mig efterfrågar ofta vilka produkter och redskap jag använder. Under 2022 arbetar jag främst med mina huvudsponsorer Impecta, GjordNära, Bokashi, Operose och Gardena, men i viss mån erbjuder jag även samarbeten till andra i form av:

  • medlemserbjudande
  • redaktionella samarbeten i nyhetsbrevet Saras Trädgårdsbrev

Vänligen skicka affärsförfrågningar endast via info@sarabackmo.se och inte via meddelandefunktioner i olika sociala medier. Välkommen att kontakta mig!

 

Webbutiken

Vi skickar växter och övriga produkter som säljs i webbutiken på www.sarabackmo.se. Utskick görs en gång per vecka. Vänligen läs information om när och hur respektive produkt skickas i informationen till varje produkt. Försändelser skickas med PostNord som varubrev eller MyPack Collect till utlämningsställe.

Frakt kostar 72 kronor per leverans. Fri frakt då ordern överstiger 690 kronor, observera att fri frakt (just nu) måste väljas i kassan.

 

Pressbilder

Pressbilder på Sara Bäckmo får publiceras fritt i media. Fotografens namn uppges alltid.

Lågupplöst pressbild  - klicka på respektive bild för nedladdning.
Högupplöst pressbild beställs via maria@sarabackmo.se

 

Pressbild Sara Bäckmo

Foto: Maria Fors Östberg

 

Pressbild 2021 Sara Bäckmo

Foto: Maria Fors Östberg

 

Studiebesök

2023 tar vi emot studiebesök på Skillnadens handelsträdgård i Kalvsvik. Läs mer på här. Vänlig kontakta info@sarabackmo.se för mer information och prisuppgifter.

 

Vi gör sarabackmo.se

Jag heter Sara Bäckmo har drivit Skillnadens Trädgård i sociala medier sedan 2012. Efter 20 år inom public service-media lämnade jag Sveriges Radio 2015 för att på heltid skriva om min trädgård. Böckerna om Skillnadens Trädgård är storsäljare och våren 2022 släpptes åttonde boken; 766 frågor och svar om grönsaksodling. Skillnadens har fått flera utmärkelser och min skildring av odlingslivet inspirerar många människor att börja odla sin egen mat.

Kontakt: info@sarabackmo.se

 

Övriga medarbetare

Maria Fors Östberg - redaktör & fotograf

Helene Nilsson - e-handelsansvarig & kundkontakt

Ulrika Stjernfelt - marknadsföring

Lovisa Cullheim - SEO & marknadsföring

Ida Sjöö - video & foto

Anna Mörelius - Skillnadens handelsträdgård i Kalvsvik

Emma Olofsson - Skillnadens handelsträdgård i Kalvsvik

Anna-Stina Gustavsson - Skillnadens handelsträdgård i Kalvsvik

Göran Svensson - Skillnadens handelsträdgård i Kalvsvik