Sök
Hurra för äppelskörden! De första sommaräpplena är ljuvliga att äta färska, men de saftiga frukterna är lika god att steka som tillbehör till någon av sommarens alla mellanmål med glass.
En buljong på överblivna grönsaker förhöjer maten och sköter dessutom sig själv på spisen medan du pysslar med annat. Jag gör gärna buljong på fänkål som ger otroligt fin smak i soppor och grytor.
Tjälknöl är ett underbart tillbehör till trädgårdens alla grönsaker. Passar lika bra som lätt lunch och matigare middag. Vi varierar med färska och tillagade grönsaker efter säsong.
Stekt ris är en smart rätt som passar utmärkt till den tidiga sommarens läckra grönsaker. Välj dina egna favoritkombinationer eller ta mina!
Bönsallad är alltid ett toppentillbehör. Perfekt med bra vegetariskt protein, ljuvligt gott och enkelt att ha ingredienser till hands året om även för den som odlar sina egna grönsaker.
Enkelt är oftast godast med riktiga favoritgrönsaker. Som med min älskade rödkål! Detta smarriga tillbehör gör du på enbart kål och smakrik ost.
Den ugnsbakade rotsellerin är mjuk i smaken och ett fint tillbehör till både fisk och kött eller vegetariska alternativ. Vi tycker om att äta den till lunch.
Bär från egen trädgård är läcker smaksättning i glass. Gör min goda glass av bär och njut sommar som vinter!