Sök
Kräm är ett underbart mellanmål som kan lagas av i stort sett alla frukter och bär som finns i trädgården. Använd färsk skörd eller fryst.
Lyxfika när det är som bäst! Munkar går fint att göra hemma i ett munkjärn och smakar gott tillsammans med äpplen från trädgården.
Med grädde och passerade tomater får du en ljuvligt len soppa. Försvinnande god! Med egna tomater smakar det lite sommar när du än äter den.
Ett smakrikt fänkålssalt smakar fint tillsammans med fisk, och ett utmärkt sätt att tillvara på överflödet av grönsaker och blast från köksträdgården.
Få saker lyfter enkla grönsaksluncher som ett nybakt, smakrikt bröd. Det är ren lycka i doftform när jag får ta ut en plåt med rykande varm foccachia ur ugnen!
Ibland vill man göra det där lilla extra. Som i den här läckra pajen med tomat och svartkål, där hemmagjord aubergineröra blir pricken över i:et.
Ett smart sätt att använda olika rotsaker på är att tillaga dem som du skulle gjort med potatis. I det här receptet serveras goda pommes frites - på kålrot!
Testa ett superenkelt recept på inlagd gurka, även kallad ättiksgurka eller västeråsgurka.
Klarröda burkar med ljuvlig hallonmarmelad är ett måste varje år. Sött, sött, sött blir det! Plocka både sommar och höst så räcker marmeladen länge.
Under säsongen gör jag mängder med inlagd gurka. Jag föredrar saltgurka eftersom den lagen innehåller minimalt med socker - men smakar minst lika gott.
Ljuvlig marmelad gjord på squash, citrusfrukter och aprikoser - som en burk solsken! En smak av sött och syrligt på en och samma gång, strålande gott.
Det här är ett av mina absolut bästa recept. Jag älskar att baka bröd i långpanna, det är så vansinnigt enkelt och smidigt. Med squash i blir brödet extra saftigt.