Sök
Det här brödet får vacker färg av rivna rödbetor. Grönsaken ger en mild och nästan söt smak till brödet, gott till både frukost och tillbehör till middag.
De här knapriga lavendelskorporna med pumpakärnor blir lätt en favorit till fikat. Eller varför inte lägga dem i en fin burk och ge bort i present?
Det här är ett härligt vardagsbröd att baka ofta. Med riven pumpa i degen kommer de stora frukterna till användning och ger fin smak.
Fyll huset med doft av nybakat bröd! De här frallorna med vitlök kan du göra klart direkt eller halvgrädda och frysa för att snabbt grädda klart senare.
Så fina och goda brödkakor efter recept från Styrsö. Vid alla högtider på öarna åts de med smör och ost. I min variant har jag äpplen till extra saftiga bröd.
Otroligt goda scones som är ljuvliga till en god färskost en helgmorgon, toppade med en näve grönt från trädgården. Det blir knappast bättre!
Jag gillar att experimentera fram nya brödrecept fullt med smaker från mitt eget trädgårdsskafferi. Tomat och kummin blev en lyckad kombo!