Sök
Kom igång med en egen surdeg! För att starta en surdeg till bröd behövs en surdegsgrund som gör att bröddegen jäser fint. Så här gör du din egen surdegsgrund.
Använd hemodlade russin eller köpta och gör en fiffig vildjäst till bröd. Russinjäst ger bra krut i degen och en mycket fin och speciell smak till det färdiga brödet. Så här gör du.
Baka min mammas fina olivbröd, med krämig keso och salta oliver som fyllning. Enkelt och gott bjudbröd - eller lite lyxigare till vardag.
Lär dig baka frallor med det här enkla grundreceptet. Bara fyra ingredienser behövs och frallorna blir så goda!
På julaftonsmorgonen brukar jag baka jag ett doppebröd med smak av anis, fänkål och pomerans. Min familjs bästa julbröd - mumma till skinkspad och kål!
Mustig, fruktig limpa som är enkel att variera och passar särskilt fint till en god ost. Gör testunden till något att längta efter!
Himmelskt goda hallongrottor - små, spröda och försvinnande goda.
Supergoda saffransskorpor, eller biscottis, med pumpakärnor att duka fram till julfikat. Gula och knapriga – nästan beroendeframkallande!
Överraska ungarna med festliga brödpinnar som smakar sött av rabarber! En så himla bra idé som funkar både till vardagsmellis och sött snacks.
Kan du tänka dig något mer lyxigt än rustikt, saftigt bröd med sparris i? För dig som gillar riktigt bra bröd är det ett måste att testa!
Bröd som jäser långsamt och sedan gräddas i långpanna ger dig både riktigt saftiga smörgåsar och tid till annat. Smaksätt brödet med trädgårdens grönsaker.
Få saker lyfter enkla grönsaksluncher som ett nybakt, smakrikt bröd. Det är ren lycka i doftform när jag får ta ut en plåt med rykande varm foccachia ur ugnen!