Sök
Soppa på jordärtskocka är en smaksensation som du inte får missa under våren. Här är en mixad variant med grädde och vitlök. Mums!
Den här pastarätten är stående på vår meny. Och det borde den vara hos fler, inte minst odlande barnfamiljer! Ädelost och spenat är en extra läcker kombo.
Med blåbär från trädgården eller skogen och hemgjort blåbärspulver blir de här bollarna en succé på fikabordet.
Supergoda och saftiga blåbärsmuffins som kan lysa upp vilken mulen dag som helst. Det här enkla receptet kan varieras efter smak och säsong.
Märgärter är en så användbar grönsak och verkligen lättodlad. Den här röran är god som pålägg, dipp eller smaksättare i sallader.
Hirs är ett utmärkt gott sädesslag, fritt från gluten, som är mycket gott att göra en matig sallad på. Jag använder grönsaker i säsong att blanda med.
Här är ett kanontips för dig med en stor skörd av spenat eller andra gröna blad. Mixa och servera som lyxigt färsk pesto till pasta!
Mumsiga smördegsknyten är snabbt ihopfixade och lätta att variera. Det här receptet görs med spenat, men det fungerar också bra med mangold eller bladkål.
Bladgrönt, lite syra och mättande keso. En enkel kombination som ger riktigt goda smörgåsar de dagar du inte har lust att göra något avancerat.
Otroligt goda scones som är ljuvliga till en god färskost en helgmorgon, toppade med en näve grönt från trädgården. Det blir knappast bättre!
Den här enklare varianten av glace au four går snabbt och lätt att göra. Glass, marängsmet och bär på ett fat är allt som behövs, samt efterrättssugna barn.
Dillkött kan vi äta året om och det gör vi hemskt gärna. Jag gillar att laga det med lamm, från närliggande gårdar, och självklart med säsongens grönsaker.