Sök
Hemodlad pak choi kan stekas blad för blad eller delade i små huvuden. Ät som tillbehör eller vid en lunch tillsammans med annat grönt.
Gräslök har finfin smak som passar bra i olika pastasåser. Den förtjänar mer än att klippas över gräddfil till sillen! Här är en rätt som vår familj älskar.
Snålröra är Saras recept på en tomatröra med bara några tomater och ett helt gäng squash och lök. Ett smart och gott sätt att använda skörden på. En riktig snålröra, helt enkelt!
Saras godaste skagensallad! En klassiker som tar sin plats på matbordet året om.
Smakrik dressing som du kan enkelt odla ingredienserna till när som helst på året. Ärtskott gör det möjligt!
Det här är en vanlig kladdkaka som får extra god smak av blåbär. Perfekt för barnen att gå ut med varsin skål och plocka till baket.
Mm, mumsig potatis! Vår allra käraste knöl får sällskap av massvis av färsk basilika. Det behövs inte mer än så för en fantastisk matupplevelse!
Många grönsaker är godast när de tillagas på allra enklaste vis och spenat är inget undantag. Ett knippe spenat från trädgården är allt som behövs.
En god och krämig broccolisoppa med potatis och purjolök är lätt som en plätt att göra. Beroende på årstid görs den med färska eller frysta grönsaker, lika god med vilket som.
Goda marmelader är nog trädgårdsskafferiets grädde på moset. Så lyxig varenda macka blir med söt, seg marmelad av egen skörd!
Egen grönkålspesto med pumpakärnor. En riktigt god röra att njuta av året om. Därtill klimatsmart - flera av ingredienserna kan vi odla själva i våra egna trädgårdar.
Jag gravar gärna portionsförpackningar av lax. Det blir lagom stora bitar till lunch eller middag. Med hemodlade kryddor blir det extra gott med gravad lax!.