Sök
Gör din egen grönsaksbuljong - helt fri från onödiga tillsatser. En smakbomb av koncentrerade grönsaker. Gör grunden med svamp för extra fyllig buljong. Enkelt och klimatsmart.
Snabbt och enkelt att laga och försvinnande gott att äta. Passar till det mesta och kan också användas om ersättare till kött i vissa rätter. Gott av svamp!
Ett bra svamp-år kan du använda skogens skörd för att göra egen svampsoja. Såsen är väldigt god till grönsaker, mat eller som buljong i olika rätter. Den är frisk och fräsch och smakar mycket.
Både skogens vilda svamp och odlad svamp från trädgården kan användas till färs. Den är god och användbar och kan dessutom frysas.
Torkade tomater är goda att marinera i olja. Gott på smörgås, i sallad, på pizza och som ingrediens i och på all möjlig mat. Så här gör du.
En god svamp med smak av vitlök, att servera till det mesta. Använd odlad svamp eller svamp från skogen.
Gör dina egna bönor i tomatsås och skippa konserverna. Använd köpta torkade bönor och tomat från grönsaksdisken - eller odla och laga från grunden av egna råvaror.
Overkligt goda vegobiffar! Perfekt snabbmat på hemodlad grönt.
Lär dig baka frallor med det här enkla grundreceptet. Bara fyra ingredienser behövs och frallorna blir så goda!
Prova dessa spröda filodegsknyten fyllda med spenat, bladlök, örter och syrlig fetaost!
Hemodlad pak choi kan stekas blad för blad eller delade i små huvuden. Ät som tillbehör eller vid en lunch tillsammans med annat grönt.
Gräslök har finfin smak som passar bra i olika pastasåser. Den förtjänar mer än att klippas över gräddfil till sillen! Här är en rätt som vår familj älskar.