Stäng menyn

Här kan du köpa mina böcker

Flera har hört av sig och undrat hur de kan köpa signerade ex av mina böcker. Så kul! Här har jag samlat info om var mina böcker finns att köpa. Hoppas du hittar det du önskar här. Kom ihåg att beställa i tid så vi hinner skicka innan jul.

Sara Backmo

Foto: Maria Fors Östberg

 

Sedan jag var med i tv igår har flera hört av sig och undrat över var min bok om Vinterodling finns att köpa och om det går att få den signerad. Så här kommer några ord om det.

Jag har skrivit tre böcker om min trädgård, tillsammans med fotograf Maria Fors Östberg. Alla har varit, och är, populära i genren hem och trädgård. Just nu råkar alla tre ligga på webbutikernas topplistor på olika sätt. Otroligt kul!

 

Skillnadens Trädgård - Ett ekologiskt trädgårdsskafferi: Kom ut 2016 och handlar om hur jag skapade min odling. Här berättar jag om min odlingsfilosofi, hur jag rent konkret ordnade köksträdgården och började odla grönsaker till familjen. Det blev 2016 års bäst säljande trädgårdsbok och den har hamnat bland butikernas tips och topplistor sedan dess, gissar att det är för att den fortfarande är uppskattad bland kunderna. Det här är en bra bok till den som är helt ny med trädgård.

"Inspirerande bok. Här hittar man många bra och handfasta tips som lockar till egna försök. Bra presentbok till glada amatörodlare."

 

Skillnadens Skörd - Mat från trädgården året om: Kom ut 2017 och handlar om hur jag tänker kring min odling för att kunna skörda hela året. Det är en odlingsbok med många recept, över etthundra recept och beskrivningar på vardagsmat baserat på grönsaker. En del recept är med kött och fisk som ingrediens. Detta är en bra bok för dig som går och grunnar på vad du ska laga av allt trädgården levererar och hur du ska kunna variera dig under året.

"Matglada recept för hemmaodlaren och nya sätt att se på odlingarna. Fantastiska illustrationer. En sann glädje att läsa boken. I mitt fall sträckläsa hihi. Kramar Ann-C."

 

Vinterodling - Skörda när det är kallt: Kom ut 2018 och handlar om hur jag odlar för att skörda när det är sen höst, vinter och tidig vår. Boken släpptes i augusti och har på kort tid sålt väldigt många ex, för att vara en så nishad bok inom ett smal ämne. Här beskriver jag det lite knäppa i att odla för att skörda när det är vinterväder. Jag berättar om min planering och hur jag strukturerar året. Det är svårt att skriva exakt hur en ska göra, eftersom förutsättningarna skiljer sig så mellan olika trädgårdar och olika odlare. Boken är fin inspiration till både nybörjare och mer vana odlare och kan ge ett annat perspektiv på grönsaksodling.

"Mycket bra hjälp för mitt nya intresse att odla året runt. Lätt att hitta information ,inspererad. Bara att börja så."

 

Vår fjärde bok kommer i mars 2019 och heter Odla med barn.

 

I egen webbutik

Alla tre böckerna är fina julklappar eller gåvor till den som odlar eller vill börja odla! Om du vill får du gärna beställa dem via min egen webbutik. Det är endast genom min egen webbutik som du kan köpa signerade ex av böckerna, dock ej med personlig hälsning. Du som är medlem på sarabackmo.se (läs mer här om hur du blir medlem och anmäl dig) har alltid fin rabatt på böckerna, se då till att vara inloggad när du gör din beställning så dras rabatten automatiskt.

Alla böcker som köps via min webbutik är signerade. Signerade böcker säljs inte i någon annan webbutik.

Vill du beställa böcker innan jul måste vi ha din beställning senast 10 december.

Webbutiken nås genom menyn överst på sidan eller direkt här: Saras webbutik.

Direktlänkar till mina böcker:

Skillnadens Trädgård
Skillnadens Skörd
Vinterodling

 

I bokhandeln

Alla böckerna brukar finnas i vanliga bokaffärerna, under förutsättning att de inte tagit slut. Fråga i så fall om de kan ta hem. Om det är tajt med tid för det är det ett bättre alternativ att köpa på nätet. Dessa böcker är inte signerade.

 

I bokhandlar på nätet

Böckerna finns förstås att köpa i vanliga bokhandlarna på nätet också. Här har jag listat några förslag. Perfekt till dig som vet att du vill köpa andra böcker med och på så sätt kan få billigare frakt (det kostar mer i frakt för oss som avsändare att skicka färre böcker dessvärre). Dessa böcker är inte signerade.

Som du kanske ser i nätbutikerna ligger också min fjärde bok, Odla med barn, i listorna och kan bevakas. För din kännedom kommer vi att börja ta emot förhandsbeställningar för denna här på sajten i februari. Du som är medlem på sajten har då extra bra pris, precis som när vi släppte Vinterodling. Hela 1 000 böcker förhandsbeställdes och skickades direkt från min webbutik då, det var himla kul!

Här har jag samlat några bokbutiker på nätet som säljer mina böcker:

Bokus
Adlibris
Akademibokhandeln
CDON

Om du blivit nyfiken och skulle vilja ge annat än böcker till den som är intresserad av odling, eller kanske borde bli, får du gärna kika på mina andra julklappstips.
/Sara Bäckmo

29. november 2018