Stäng menyn

Podd om sommargödsel och sniglar

Strax efter att luftballongen passerat över huset i måndags kväll gick jag ut och plockade sniglar i trädgården. Följ med på en runda i kvällen och dela mina tankar.

En pallkrage fotograferad ovanifrån med grönt i olika nyanser.

Min nya pallkrageodling frodas. Och sniglarna i den trivs minst lika bra som grönsakerna, dessvärre. I första hand är jag ilsk på åkersniglarna som äter sjukt mycket i hela min trädgård.

 

Sommarljumma kvällar där det nästan växer så det går att höra hur det knäpper i växterna. Underbart! Det var så mysigt att gå ut och kvällsprata lite förra veckan att jag gör en liten runda med er i lurarna igen. Delar några tankar om att gödsla på sommaren i veckans avsnitt av Skillnadens podd. Och stampar på sniglar.

 


 

Här hittar du Skillnadens podd

Glöm inte att lämna en kommentar och/eller ett betyg på podden i din app, då blir jag superglad!

Min podd heter alltså Skillnadens av Sara Bäckmo. Du kan höra den via appar för poddar, som i iTunes och Acast till exempel. Du kan också lyssna här:

 

 

Podden har ingen egen hemsida eller undersida här på bloggen, men du når den genom blogginlägg för varje nytt avsnitt. Välkommen att höra av dig om du har frågor eller kommentarer. Tack för att du lyssnar!
/Sara Bäckmo

19. juni 2019