Stäng menyn

Härliga vårkänslor i dagens live

Sol och massa plusgrader på eftermiddagen. Jag repar mig efter gårdagen och njuter av plantor och spirande lök i köksträdgården. Följ med mig ut!

Sara Bäckmo i fägglad tröja ute i köksträdgården.

 

Ja! Nu är det plusgraderi prognosen i flera dagar framöver. Jag har burit ut mängder med plantor i tunnelväxthuset och kan inte låta bli att visa dem. Fast sedan är det ju köksträdgården ute som jag vill visa.  Det här är tredje dagen med veckans utmaning - att sända live på YouTube varje dag.

 

 

Övriga livesändningar från veckan kan du se i spellistan LIVE-STREAM.

Den här veckan är det fokus på live-sändningarna. Dessutom skriver jag en ny artikel till sajten om aubergine, som du kan läsa senare i veckan. Åhhhhh jag kommer på en miljard saker jag vill skriva om på bloggen under de här dagarna! Bunkrar idéer till nästa vecka och då ska du få läsa om avhärdning och fiffiga sätt att så och plantera i tunnelväxthus och växthus och mycket annat. Har jag sagt att jag har världens roligaste jobb?
/Sara Bäckmo

04. april 2018