Stäng menyn

Boka föredrag om vinterodling till vår 2019

Nu är det äntligen dags att ta emot bokningar om föredrag inför våren 2019. Jag samlar ihop förfrågningar nu i augusti och hoppas att många landsändar är intresserade av ett besök. 

Sara Bäckmo i färgglad tröja och stort leende i snön.

Foto: Maria Fors Östberg

 

Vinterodling kommer att vara mitt stora tema under både 2018 och 2019. Tänk om jag kan få bidra med inspiration till ett litet, litet grönskande hörn i Sveriges grönsakträdgårdar under vintern. Det skulle vara så häftigt!

I föredraget ger jag en introduktion till vinterodling och berättar detaljrikt om hur jag själv odlar för att få mat under hela året. Evenemanget går hand i hand med min tredje bok; Vinterodling - Skörda när det är kallt. 

Jag gör mestadels föredrag i södra Sverige under hösten (samma tema på evenemanget då) och vet att det är många orter i norr som är intresserade av att boka. Låt dig inte avskräckas av temat - vinterodling! Ni som odlar i norr har stor nytta av mina tips, de kan ge skörd både tidigare och senare på året för den som vågar prova. Oavsett ort och landsände så är det dags att höra av sig med förfrågan nu. Och gör det gärna snabbt, annars försvinner datumen i ett nafs. Under småbarnstiden gör jag endast ett begränsat antal föredrag per säsong så tillfällena är begränsade till ca tio under våren.

 

Boka så här

  • Skicka ett mail till evenemang@sarabackmo.se och anmäl ditt/ert intresse om föredrag. Skriv gärna något om vilka ni är som vill arrangera, ort, önskemål om datum och övriga tankar.
  • Vi återkommer till er med information om evenemanget och önskemål från vår sida.
  • Därefter hör ni av er igen med en slutlig intresseanmälan.
  • Då vi satt samman en bra mix av orter för våren hör vi av oss med besked om slutlig bokning.

 

Observera att jag inte tar emot förfrågningar om föredrag via kommentarer och meddelanden på Facebook, SMS eller kommentarer på bloggen. Det är endast e-post evenemang@sarabackmo.se som gäller, annars tappar jag lätt bort bokningar och förfrågningar.

 

Tipsa andra

Om du som läser är intresserad av att höra ett föredrag på din ort får du mer än gärna tipsa lokala studieförbund (till exempel Medborgarskolan, Studieförbundet Vuxenskolan och liknande), trädgårdsföreningar och andra som kan vara av intresse. Be dem gärna höra av sig till adressen ovan för att få information.

Hoppas på många intressanta förfrågningar! Imorgon kan du läsa hela listan över höstens föredrag, boksigneringar och frö-fester!
/Sara Bäckmo

21. augusti 2018