Stäng menyn

Till Ronneby och föreläser om vinterodling

Välkommen till en eftermiddag med vintrig grönsaksodling i fokus! Jag kommer till Ronneby och föreläser på skolan Knut Hahn. Massor av härliga trädgårdsmänniskor kommer. Du med?

Tänk så fort den här hösten har gått! Bara för en liten stund sedan var det augusti, med medlemsdag och förberedelser för boksläpp. Och så blev det september och start för höstens tur med föredrag. Nu är det slutet av november redan och på lördag gör jag höstens sista föredrag.

Om du befinner dig i krokarna av Blekinge får du gärna komma och trädgårdsmingla med oss i Ronneby på lördag, klockan 11-15. Jag föreläser om min vinterodling, vi byter fröer med varandra, fikar och har en härlig eftermiddag tillsammans.

Jag har med mig både böcker och fröer till er som vill köpa det och tar Swish och kontanter som betalning.

Läs mer om evenemanget, samt länk till anmälan, på Studieförbundet Vuxenskolans hemsida.

 

Kort om våren 2019

Under våren fortsätter jag att berätta om vinterodling i mina föredrag, i en uppdaterad version av höstens föredrag. Bland annat finns orter som Kramfors, Luleå, Nyköping och Stenungsund på listan över orter jag besöker. En uppdaterad lista kommer i slutet av året.

Dessutom har jag ännu ett boksläpp att göra, då boken Odla med barn ser dagens ljus. Jag vet att flera av er har önskat att jag ska komma till mässan Vår trädgård i Malmö, så jag har helt enkelt ordnat så att bokreleasen hålls där i mars. Kul va!

I övrigt håller jag två kurser på Rinkaby Gård (anmäl dig gärna redan nu!) och vi hoppas också kunna sno ihop två medlemsträffar under sommaren, både här och på annan ort, för att möta er som är medlemmar på sarabackmo.se.

 

Ja, flera av er undrar kanske förresten varför min föreläsningssäsong är så kort. Slutar i november och börjar föreläsa igen först i slutet av februari. Varför då? Som fyrabarnsmamma tycker jag att vintern den mest ansträngande med förkylningar och magsjukor. Det är alltid någon som är sjuk och när det kör ihop sig ordentligt är det helt enkelt jättejobbigt att ha saker inbokade som är knöliga att avboka. Det blir slitigt och för många dåliga samveten att bolla med. Är det något jag lärt mig sedan tidigare år så är det att inte boka in för mycket under de hårdast drabbade månaderna. Så då håller jag mig hemma.

Hoppas vi ses i Ronneby eller vid något av evenemangen under våren!
/Sara Bäckmo

19. november 2018