Stäng menyn

Tävling inför vlogg-premiär!

Livet på landet, familjen, trädgården, vännerna och jobbet - från en annan vinkel. 1 oktober är det premiär för min vlogg på YouTube och just nu pågår en tävling som upptakt. Var med!

Dags för nyheter - jag börjar vlogga! Det ska bli jättekul att hänga med dig också i det formatet, lite enklare och mer o-regisserat än mina andra klipp. Livet på landet, familjen, trädgården, vännerna och jobbet - från en annan vinkel. Allt annat fortsätter som vanligt både på blogg och YouTube, det blir bara lite mer från och med 1 oktober. Många har frågat efter det och jag hoppas så att du ska gilla!

Som en upptakt inför premiären lottar jag ut bok och tre önske-klipp till nya vloggen. Håller tummarna för att du vill vara med och tävla. Så här går det till:

 

 

Sammanfattning: 
1. Om du inte redan är prenumerant, använd länken här för att börja prenumerera: https://www.youtube.com/channel/UCjUB...
2. Kommentera tävlingens videoklipp, Facebook-uppdatering, Instagram-post eller blogginlägg och berätta kortfattat vad du skulle vilja se i ett avsnitt av vloggen.

Jag lottar ut ett signerat ex av min bok, Skillnadens Trädgård – Ett ekologiskt trädgårdsskafferi, bland er som prenumererar på kanalen. Dessutom får tre vinnare önska innehåll till varsitt avsnitt av vloggen. Så, vad vill du se?

Tävlingen pågår till och med 1 oktober. Vinnarna avslöjas i vloggen senast 9 oktober.
Hoppas du vill vara med! Dela gärna vidare till vänner.

En prenumeration på min YouTube-kanal kostar ingenting, det är i huvudsak en hint till YouTube om att du gillar mina klipp och stödjer kanalen. Som prenumerant får du ett meddelande när det finns nya klipp att se på kanalen.

Stort lycka till! Det ska bli spännande att se vilka förslag på innehåll som kommer in!
/Sara Bäckmo

16. september 2016