Stäng menyn

Tack för fantastisk dag

 

Jag visar samplanteringen av kål och tomat under Tusen Trädgårdar.

 

Samplanteringen av kål och tomater var en av sakerna som väckte flest frågor under Tusen Trädgårdar idag. Många verkar intresserade av att prova i egna odlingen. Hoppas vi blir fler som kan dela rapporter under hösten om hur resultatet blivit.

Jag har haft en fantastisk dag idag! Vill gärna skicka ett jättestort tack till dig som ville ta dig hit! För mig är det verkligen en kick att få visa hur köksträdgården ser ut bortom flödena på sociala medier och blogg. Med alla möten jag haft på hemmaplan idag har jag tankat mängder med energi att fortsätta. Under dagen har jag fått många tips om hur jag kan utveckla odlingen vidare. Jag tänkte försöka dela med mig av en del av dem framöver. Men ikväll har jag paus!

Samplanteringen av kål och tomat som skymtar på bilden (och som jag förstås glömt att märka upp) var som sagt en av dagens snackisar. Jag har också pratat jättemycket om täckodling och om de övervintrade kronärtskockorna. Detta kommer jag att återkomma till.

Tack för alla intelligenta frågor, uppmuntran och hurrarop över Skillnadens Trädgård! Välkommen tillbaka! Och välkommen hit vid annat tillfälle du som inte kunde vara med!
/Sara Bäckmo

29. juni 2014