Stäng menyn

Skillnadens till Norge

Senaste veckorna har grannlandet vinkat lite då och då. Via mail och blogg kommer förfrågningar om ditt och datt. Det är ju bara så roligt!

Ett bibliotek vill beställa en bok till utlåning. En översättare vill att boken ges ut på norska. En trädgårdstidning publicerar ett reportage. Norska följare vill komma på studiebesök. Och så hör en trädgårdsförening av sig och är intresserade av föreläsning.

Jag har ju förstått att det finns en och annan i Norge som läser bloggen, men hur många ni är har jag inte en aning om. Det är väldigt kul att mitt sätt att odla den här trädgården kan inspirera också i ett annat land. Jag antar att förutsättningarna rent klimatmässigt skiljer sig åt lite men mycket av det jag gör här är förstås gångbart i princip överallt. Glad att så många, oavsett ort och land, kan hitta intressant info här.

 

Föredrag i Norge?
Det är fortfarande lite tidigt att börja boka föredrag för våren 2017 men jag gör gärna ett undantag för att kunna planera en resa till Norge. Passar då också på att slänga ut frågan om det finns fler norska trädgårdsföreningar, studieförbund eller andra som skulle vara intresserade av föreläsning om Skillnadens Trädgård? Om jag ändå ska åka dit kan jag ju lika gärna besöka några fler orter, om intresset finns.

Du som följer bloggen i Norge får gärna dela inlägget vidare och tipsa dina vänner om Skillnadens Trädgård eller höra av dig själv om du/ni är intresserade av föredrag våren 2017. Lättast är att skicka mig e-post på info@skillnadenstradgard.se.

 

Just nu...
...har jag paus med föreläsningarna eftersom vi har en liten nyfödd härlig krabat som behöver mig hemma. Du får gärna höra av dig med förfrågningar som gäller september och framåt, samma e-post som ovan. Mer info finns också här på bloggen i Föredrag under hösten.
/Sara Bäckmo

 

19. maj 2016