Stäng menyn

Skillnadens podd - med Sara Bäckmo

Här kan du höra senaste avsnittet av min podd Skillnadens, samt hitta länkar till läsvärt om poddens tema.

Sara med nyskördad salladskål

Foto: Ida Sjöö.

 

Skillnadens podd kan du höra i din app för poddar, med nytt avsnitt varje vecka. Varsågod!

Det är såklart jättekul att höra vad du tycker om avsnitten. Eftersom podden inte har någon egen mail eller Instagram är det lättast för mig om du kommenterar ett inlägg om podden på Skillnadens Instagram. Där kan du också ställa frågor, om du vill att jag till exempel berättar om något särskilt, ger tips eller råd om något.

Det senaste avsnittet kan du höra genom spelaren här.

Den här veckan sänder jag podden från min hemtrakt Styrsö i Göteborgs södra skärgård. Temat för denna podd är potatis och hur man kan odla den i sin trädgård. Sedan förra året odlar min mamma potatis på ett helt nytt sätt. Lyssna på podden så får du veta mer!

 

Mer på potatistemat finns här:

Veckans grönsak: Potatis
Skörda potatis -  Skatta, mjölka eller fulskörda
Låt potatis ligga kvar i jorden

Hälsningar Sara Bäckmo

 

TIDIGARE PODDAVSNITT

 

 

 

 

 

 

04. juli 2024