Stäng menyn

Skillnadens har blivit "utmärkt"

Oiiiiii! Jag har blivit utsedd till någon slags hållbarhets-inspiratör. Stolt och glad!

Mitt arbete med Skillnadens Trädgård blivit uppmärksammat av sajten GreenMatch.se. Jag finns med på deras lista med 40 inspiratörer för en hållbar livsstil 2016. Läs motiveringen på hemsidan: 40 inspiratörer för hållbar livsstil 2016.

Jag tänker inte så mycket på att vårt liv här på Bökebacken utmärker sig som särskilt hållbart. Men ibland pratar vi förstås om att vi på allvar tror att de val vi gör bidrar till att vår familj inte mer än nödvändigt knaprar på jordens resurser. Dessutom tycker jag det finns en aspekt av hållbarhet som vi är särskilt bra på - att vårda vår familj och relationerna i den.

På listan finns bland annat också Johnna Giljams blogg Bondjäntan med och om du är odlingsintresserad tycker jag du ska ta en titt på den.
/Sara Bäckmo

29. juni 2016