Stäng menyn

Ny vlogg från trädgården!

Alldeles innan snön föll fångade jag trädgården med min vloggkamera en eftermiddag! Se min nya vlogg här, om fina staketet, torkan, förväntningar och en ny täckodlad bädd med ull.

Sara Bäckmo ligger på en massa kålblad i landet.

 

Åh, det har gått alldeles för lång tid sedan jag tog med mig vlogg-kameran ut i trädgården! Det har stått på min önskelista länge, men behövt prioriteras bort av olika anledningar. Nu var ni några stycken som frågat efter just detta och då passade det ju bra. Jag snurrade ut i trädgården en eftermiddag och det här är vad som blev.

I nya vloggen berättar jag lite om känslan efter sommaren, visar mitt staket av ris och gör en snygg täckodlad bädd av ull.

 

 

Blogginlägget där jag visar det nya staketet av ris kan du läsa här: Nytt staket av stolpar och ris.

Tips om att odla när det är torrt kan du läsa här: Odla smart när det är torrt.

En hel videoserie om kål  kan du se här: Kål från sådd till skörd.

 

Fler vloggar från Skillnadens

För några år sedan var jag flitigare med att filma vloggar och det är riktigt, riktigt roligt. Men det tar sån tid att redigera. Till den senaste vloggen hade jag över en timmes material, varav väldigt många sekvenser med bara bilder. Att redigera ner allt prat och sedan finklippa tar lika lång tid som att göra kanske fem blogginlägg. Galet. Nåja. Min önskan är att försöka göra åtminstone en ny vlogg per månad. Du får gärna komma med förslag på vad du vill se.

Alla mina tidigare vloggar kan du se här: Saras trädgårdsvlogg.

Samma dag som videon var färdigredigerad föll snön över trädgården och enligt väderprognosen ligger den kvar till torsdag. Det ska bli minus nio grader vissa nätter och kallt också under dagarna. En liten touch av vinter, innan vi startar december med mildväder igen.

Glöm inte prenumerera på mina YouTube-kanaler, använd länkarna här om du missat:
Sara Bäckmo - Skillnadens Trädgård
Sara's Kitchen Garden

Hoppas du gillade min vlogg. Ställ gärna frågor om det är något du undrar.
/Sara Bäckmo

27. november 2018