Stäng menyn

Möt mig i Luleå och Sundsvall!

Du har väl inte missat att jag reser norrut nästa vecka? Vet att många redan bokat plats och hoppas förstås på fulla hus med odlingsvänner i långa banor. Kommer du?

Sara står mot en märkgrå trävägg, i ett vitt och ett rosa linne, blå arbetsbyxor och en glad med bestämd blick..

 

Årets två föredrag norröver görs i Luleå 24 april och 25 april i Sundsvall. Nu är det tid att boka plats för dig i krokarna! Som jag berättat gör jag något färre föredrag i år än tidigare. Jag har bokprojekt att både avsluta och påbörja och har därför valt att dra ner lite på resorna för att mäkta med. Evenemangen blir däremot extra långa så det finns gott om tid för oss grönsakstokiga att hänga med varandra när vi väl ses! Var jag håller vårens föredrag kan du se i inlägget Föredrag våren 2018, med länkar till de flesta evenemang. Hoppas att du kan pricka in något av tillfällena.

Temat för föredraget är mina favoritgrönsaker. Jag samlar äntligen ihop de grönsaker jag gillar bäst och ger dig mina finaste tips för hur du ska lyckas med dem. Sojabönor, spenat, meloner och andra godsaker finns med på listan.

Hoppas att du vill komma vid något av tillfällena och göra mig sällskap! Boka gärna plats i god tid så att vi kan förbereda.

Info om föredraget i Luleå hittar här
Info om föredraget i Sundsvall hittar du här

Under våren är föredragen extra långa och kombinerade med ett ordentligt trädgårdsmingel. Böckerna om Skillnadens Trädgård finns på plats och jag är så taggad på att möta dig och prata trädgård!

Vi ses!
/Sara Bäckmo

20. april 2018