Stäng menyn

Min podcast om sommarsådder

Jag kopplar på mig lurarna och ger mig ut bland tråg och vackra småplantor för att jubla över allt det fina vi har att se fram emot nu. Fler sådder under sommaren förlänger säsongen. Välkommen att kika i mina tråg!

Sara står i vit skjorta i kvällsljus, solglasögon och hörlurar, i tunnelväxthuset.

Avsnittet spelades in en härlig kväll i juni i tunnelväxthuset.

 

Ännu en härlig kväll i tunnelväxthuset. Juni är magisk och kvällsljuset är så vackert när det silas mellan bladen på träden i tunneln. I det här avsnittet kan jag inte låta bli att vara sprudlande inför allt kul vi har framför oss - sommarsådderna. Nu bara måste vi ta fram fröpåsarna och så igen! Jag tittar på det jag sått fram till nu och drömmer om fortsättningen.

Såkalendern jag nämner är för medlemmar på sarabackmo.se och pågår under hela juli, med en ny grönsak som presenteras varje dag i en artikel på sajten. Fröerna är ur min kollektion Så året runt och vilka sorter det är kan du läsa om här på sajten under söndag. Rabattkod på fröerna kommer på måndag.

Det här avsnittet sponsras av Gardena.

 


 

Här hittar du Skillnadens podd

Glöm inte att lämna en kommentar och/eller ett betyg på podden i din app, då blir jag superglad!

Min podd heter alltså Skillnadens av Sara Bäckmo. Du kan höra den via appar för poddar, som i iTunes och Acast till exempel. Du kan också lyssna här:

 

 

Podden har ingen egen hemsida eller undersida här på bloggen, men du når den genom blogginlägg för varje nytt avsnitt. Välkommen att höra av dig om du har frågor eller kommentarer. Tack för att du lyssnar!
/Sara Bäckmo

 

29. juni 2019