Stäng menyn

Följ med ut i trädgården!

Nu finns ett nytt avsnitt i serien Saras trädgårdsdagar att se på YouTube. Vardag i trädgården med ogräsrensning och ett tokroligt projekt med ny bärplantering.

En dag i maj rymde övriga familjen och jag fick en efterlängtad eftermiddag för mig själv. Passade på att göra både nytta och nöjsamma saker. I nya klippet kan du se en del av det.

Det här klippet kostar 9 kronor att kika på. Stöd gärna mitt arbete genom att köpa klippet!

https://youtube.com/watch?v=XSy2qVa8S9c

 

Problem att se via iPhone och iPad
För att se behöver du ha ett betalkort som är registrerat för köp inuti appar (det görs lätt via internetbanken). Att köpa klippet innebär att du betalar 9 kronor och då kan du se det så många gånger du vill. Klicka på den blå knappen i högerspalt vid sidan om klippet på datorn, eller under klippet i mobiltelefonen, för att köpa.

Det verkar vara problem att köpa klippet via iPad och iPhone. Prova att se klippet via webbläsaren istället för appen, enligt följare ska det funka bättre. Via dator (både Mac och PC) går det bra och då kan klippet sedan ses på vilken enhet som helst. Jag har mailat support om problemet.

 

Se gärna tidigare avsnitt i serien här:
"Vi kan fan odla på!"
Wonderberries och tunnelfix

 

Det här med betalkanal
Flera hör av sig och frågar om jag inte kan ha en betalprenumeration som alternativ. x kronor per månad istället för att köpa avsnitten i den aktuella serien. Det hade varit det allra bästa. Förstås har jag kollat upp möjligheten, men det är stört omöjligt att få till. För att få göra en ny kanal till betalkanal så måste den ha minst 1000 prenumeranter och 10 000 visningar. Det går inte att lägga bara en enskild spellista som betalprenumeration. Och det är i inte aktuellt att göra hela min kanal till en betalkanal. Så just nu är betalprenumeration inte ett möjligt alternativ.

 

Funkar det med betalklippen?
Jag hade en dipp för ett tag sedan där jag grunnade mycket på vägen framåt. Hur ska jag driva mitt företag om jag inte kan ta betalt? Sen hade jag ett fantastiskt möte med mitt värdefulla bollplank Linda Hörnfeldt, som grundat branschorganisationen Influencers of Sweden, för bloggare, YouTubers och andra som jobbar inom sociala medier. Jag är på rätt spår! Klart att mitt material är värt några kronor för att se! Allt annat är ju gratis för katten.

Hjälp förresten gärna Influencers of Sweden med en enkät om förtroendet för bloggare och andra sociala medier-entreprenörer. Du hittar enkäten här: The State of Influencers of Sweden.
/Sara Bäckmo

18. maj 2017