Stäng menyn

Fira med mig - Skillnadens Trädgård fyller 10 år!

Det har gått tio år sedan jag tog de första spadtagen till min köksträdgård. Tio fantastiska år när jag lärt mig mer om odling, livet och mig själv än någonsin förut. Fira med mig i onsdagens 10-årsjubileum!

 

Hur det här gick till vet jag inte riktigt, men tiden passerar i den gång den bestämt och vips är jag inne på tionde odlingsåret i min köksträdgård. Jag kommer fortfarande ihåg när jag med bra energi och stor förväntan lassade ut de första jordmassorna och drömde om maten jag skulle skörda. Det fanns inte i mina tankar då att den nya köksträdgården skulle ge så stort avtryck i vår vardag och därtill vara grunden för allt jag gör i jobbet, tio år senare.

En del av mig skulle gärna göra om resan, förstås utan all den kunskap jag har nu. Att få vara i den där upptäckarfasen, när allt är nytt och spännande, var så häftigt. Det här häftig nu med, fast på andra sätt. Jag lär mig nya saker varje dag. Grattis till dig som gör ditt första år som odlare! Det kanske är bland det roligaste och viktigaste du gör i livet.

 

Livesänt evenemang på Facebook

För att fira att Skillnadens Trädgård fyller tio år gör jag en rejäl livesändning på Facebook. Jag ska försöka summera de här tio åren och lista några avgörande saker som varit både bra och mindre bra. Om du vill vara med och kika kan du anmäla dig till evenemanget här. Då får du notering om när det närmar sig, samt kan ta del av bilder från de här tio åren som jag lägger ut under måndag-onsdag.

 

Anmäl dig till 10-årsjubileet här

 

Under evenemanget hoppas jag också kunna inspirera några av er till att bli medlemmar på sarabackmo.se för att ta del av allt fint medlemsmaterial jag och redaktionen gör. Här finns bland annat vårens nya melonutmaning som har premiär på onsdag, specialartiklar om olika grönsaker och metoder och den nya serien om mat från trädgården månad för månad. Nytt för våren är också den Facebook-grupp för medlemmar som vi släpper nu på onsdag. Hela min redaktion finns på plats för att säga hej och välkommen!

Att vara medlem på sarabackmo.se är också ett sätt att stötta mig och redaktionen i arbetet med Skillnadens, så att vi kan fortsätta producera blogginlägg, videos, föredrag och annat om odling. Tack för det stödet!

 

Läs om medlemskapet och bli medlem här

 

Medlemskapet kostar 79 kronor per månad och har ingen bindningstid. Du kan bli medlem och betala löpande månad för månad, som en prenumeration, eller välja att betala 3, 6 eller 12 månader i taget. Alla som är eller blir medlem får en fin guide om mitt knep att så lite - men ofta. Det erbjudandet gäller till och med 11 mars.

Vi ses på Facebook på onsdag kväll!
/Sara Bäckmo

02. mars 2020