Stäng menyn

Ett kök om dagen på Instagram

Låt oss inspireras av varandras kök! Och skratta och förfasas och glädjas och le. Ett kök om dagen i en vecka, direkt från verkligheten, vad tror du om det?

Av alla bilder som jag delar i mitt Instagram-flöde är det vårt kök som får flest gillamarkeringar. Jag delar sällan bilder inifrån vårt hus, det känns så privat och jag vill gärna hålla det så av respekt för resten av familjen. Men nån gång då och då får jag ändå lust att drämma iväg en särskilt härlig bild från en vardaglig stund. Och då smattrar det till.

Läs också Skillnadens kök

Det ni älskar att se allra mest är ett stökigt kök. Och jädrar så stökigt det kan vara! Inget bekommer mig mindre. Jag njuter av vardagslivet hemma och dansar lika bra med barnen efter frukost även om det är fullt på diskbänken. Just nu är det Marcus & Martinus låt Electrisk som är mest populär. Vi har ganska nyligen flyttat matbordet till ett annat rum och har istället som ett dansgolv och två fåtöljer framför vedspisen. Det bästa vi gjort på länge!

Idag och en vecka framåt föreslår jag att vi alla delar bilder på våra vardags-kök på Instagram under hashtag #ettkökomdagen - ett initiativ för att fylla flödet med vardagsrealism istället för redigerade och putsade ytor. Ibland blir jag så himla trött på den fina livet-på-landet-stämpeln som ska synas överallt. Det är så piffigt och ordnat. Ingen jag känner har det så hemma, sådär Lantlivs-perfekt. Låt oss frossa i vardagskök i en vecka!

Det ska bli urkul att se resultatet och jag hoppas det är ok att jag sammanställer några av bilderna i ett blogginlägg senare.
/Sara Bäckmo

20. september 2017