04. januari 2018

Anmäl dig till föredrag på Donsö

Välkommen till vårens första föredrag. Vi håller till på läckra Isbolaget, Donsö i Göteborgs södra skärgård. En hel eftermiddag med föredrag och mingel!

Vacker lokal på Isbolaget, Donsö.

Den 24 februari ses vi på en inspirationsdag på Isbolaget, Donsö. Foto från www.isbolaget.com.

 

Den 24 februari håller jag föredraget Mina favoritgrönsaker på Isbolaget på Donsö, grann-ö till Styrsö som är min hem-ö. Det blir en hel eftermiddag tillsammans, med längre föredrag, trädgårdsmingel, fika och allmänt häng.

Lokalen vi är i är öns gamla isbolag, som finns i hamnen där fiskebåtarna tidigare hämtade is. Superläcker! Om du inte är boende i skärgården är det lätt att ta sig till Donsö med Styrsöbolagets färjor från Saltholmen eller Stenpiren i Göteborg. Du hittar tidtabeller här.

I föredraget Mina favoritgrönsaker berättar jag om grönsaker jag är riktigt bra på att odla och delar tips och tricks för att få fin skörd.

När: 24 februari klockan 14.30-17.30
Var: Isbolaget, Donsö, Göteborgs södra skärgård
Pris: 300 kronor
Anmälan: Fritz blommor (butiken@fritzta.se eller telefon 031-974490)

Mer information om evenemanget kan du läsa här: Sara Bäckmo på Donsö - Mina bästa grönsaker.

FRÖBYTE!
Under eftermiddagen byter vi också fröer med varandra. Ta med dig påsar du vill byta bort, märkta med sortnamn samt om det är eget eller köpt frö. Du får ta med dig hur många fröpåsar du vill och byter till dig samma antal påsar som du byter bort.

Skillnadens Trädgård på Facebook kan du se övriga evenemang som är inbokade. Under våren gör jag endast nio föredrag, så passa på att boka om du hittar något som passar i närheten.

Varmt välkommen!
/Sara Bäckmo

Ett svar till “Anmäl dig till föredrag på Donsö”

  1. Elisabeth Dahlin skriver:

    Du som kommer, ta gärna med dig egna fröer. Vi fixar fröbytarbord, en fröpåse från dig ger dig en valfri fröpåse tillbaka från någon annan. Och du, efter Saras föreläsning fixar Fritz Blommor ett AW-mingel med Sara och oss från Södra Skärgårdens Hembygdsförening. Fritz ligger på vägen mellan Isbolaget och skärgårdsbåten. Kom, bara kom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *