fbpx

10. maj 2019

Starta odlingsåret på hösten - nytt poddavsnitt

Det finns många saker vi som odlare kan göra för att kicka igång odlingssäsongen riktigt tidigt. Ett knep är att starta vissa delar av trädgårdsarbetet redan på vintern. Det handlar veckans podd-avsnitt om.

En vacker grönkål med lila blad.

Grönkål 'Midnight Sun' är perfekt att så på vintern i det som kallas för vintersådd.

 

Idag kan du höra näst sista avsnittet av serien Grönsaksodling för nybörjare i min podcast. Här ger jag tips om hur du kan komma igång med odlingssäsongen redan under senhösten och vintern. Det ger ett fint försprång och sprider ut arbetet i trädgården under en längre period, vilket är arbetsmässigt smartare.

Veckans avsnitt sponsras av Impecta Fröhandel.

 

 

I avsnittet nämner jag att det nu går att anmäla sig till sommarens medlemsdagar. I webbutiken här på sajten kan du boka dig till dessa dagar, om du är medlem förstås. Observera att platserna är begränsade och det är först till kvarn som gäller.

Boka medlemsdag 29 juni eller 17 augusti här!

 

Tidigare avsnitt

Grönsaksodling för nybörjare är en serie i tolv avsnitt där jag går igenom olika steg som kan vara bra att känna till för dig som är ny odlare. Här finns alla tidigare avsnitt att höra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här hittar du Skillnadens podd

Glöm inte att lämna en kommentar och/eller ett betyg på podden i din app, då blir jag superglad!

Min podd heter alltså Skillnadens av Sara Bäckmo. Du kan höra den via appar för poddar, som i iTunes och Acast till exempel. Du kan också lyssna här:

 

 

Podden har ingen egen hemsida eller undersida här på bloggen, men du når den genom blogginlägg för varje nytt avsnitt. Välkommen att höra av dig om du har frågor eller kommentarer. Tack för att du lyssnar!
/Sara Bäckmo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *