Stäng menyn

Skillnadens erbjudanden av trädgårdsprodukter 2024

Här kan du se aktuella erbjudanden för dig som läser min blogg Skillnadens. Bevattning, bokashi, arbetskläder och odlingstillbehör.

Foto av Anna Broette

 

Du som följer Skillnadens Trädgård kan handla fina trädgårdsprodukter med rabatt.

Jag har fina samarbeten med några av Sveriges bästa trädgårdsföretag, som regelbundet annonserar på Skillnadens. Alla har varit med länge och är företag som jag regelbundet köper och använder produkter från. Pålitliga svenska företag, med rejäla produkter, bra värderingar, starkt kundfokus och himla trevligt folk!

Skillnadens huvudannonsörer 2024 är Impecta Fröhandel (säljer fröer, utsäde och odlingstillbehör), Gjordnära (säljer tunnelväxthus och odlingstillbehör), Operose (säljer arbetskläder för kvinnor) och bokashi.se (säljer produkter till bokashikompost).

Under 2024 kommer samtliga samarbetspartners att ge alla som följer Skillnadens rabatter på utvalda produkter. Rabatterna gäller alltså hela året eller en längre sammanhängande period.

Nedan kan du se produkterna som du kan köpa med rabatt under 2024. Vissa produkter kommer att justeras under året. Läs hela texten för att få all information du behöver.

 

Operose

Många av arbetskläderna jag jobbar i kommer från suveräna Operose; arbetsbyxor, skjortor och fiberpälsjacka. Så härligt med bekväma, funktionella och snygga arbetskläder! 2024 har alla mina läsare 10% rabatt på Operose hela utbud av arbetskläder i webbutiken. Tack! Länk till butiken ser du nedan.

Operose webbutik

Eftersom det blir lite mycket att länka till varenda produkt så får du helt enkelt söka dig vidare till Operose och själv kika i butiken. Glöm inte att också läsa om det gedigna arbetet med att framställa kläderna, om materialval och de fina värdegrundsarbetet som ligger bakom de här kläderna. Sedan kan du verkligen bära dem med stolthet!

Koden du uppger i webbutikens kassa vid köp är: RK-SKILLNADENS-24

 

Foto av Anna Broette

 

Impecta Fröhandel

Starta dina sådder under Impectas suveräna växtbelysning! Passar till odling av grönsaker inomhus på vinter, liksom för att dra upp plantor till grönsaks- och blomsterodling. Växtbelysningen ger fint ljus över en bra yta. Den finns i flera storlekar som passar både en större och en mindre odling.

Under hela 2024 får du som läser Skillnadens 10% rabatt på Impectas växtbelysning. Erbjudandet gäller produkterna nedan. Använd rabattkod BELYS624 i kassan hos Impecta.

LED-BELYSNING 60 CM, 40 W
LED-BELYSNING 60 CM, 40 W UTBYGGNAD
LED-BELYSNING 120 CM 80 W

 

En odlingsstation hos Sara på Berghem

Växtbelysningen från Impecta är 120 cm lång och täcker ett helt bord där jag odlar smörgåsgrönsaker. Foto: Ida Sjöö.

 

Hos Impecta kan du också under hela 2024 handla den fiffiga soldrivna bevattningen Irrigatia med 10% rabatt. Erbjudandet gäller fyra olika startkit för bevattning, samt olika utbyggnadspaket. Rabattkoden som uppges i kassan på impecta.se vid köp är VATTNA724. Mer om bevattningen kan du läsa i blogginlägget Rabatt på soldriven bevattning till trädgården. Nedan finns länkar till de olika produkterna som rabatten omfattar. Rabatten gäller till 31 december 2024.

 

SOLDRIVEN BEVATTNING C24L
SOLDRIVEN BEVATTNING C12L
SOLDRIVEN BEVATTNING C60
SOLDRIVEN BEVATTNING C180
UTBYGGNADSPAKET BEVATTNINGSSYSTEM
UTBYGGNADSPAKET BEVATTNINGSSLANG
UTBYGGNADSPAKET DROPPSLANG

Glöm inte att du måste kika här i inlägget efter aktuell rabattkod innan ditt köp. Vi byter ut koden då och då och det vore ju snöpligt om du sparat fel kod.

 

Styreneheten i det soldrivna bevattningssystemet.

Den smarta vattenpumpen till Irrigatia drivs av solenergi och behöver inte anslutas till eluttag eller vattenutkast.

 

bokashi.se

Något som många av oss dagligen pysslar med i och till våra odlingar är bokashikompost. Jag komposterar all vår kökskompost i smidiga kranhinkar från bokashi.se. Om du ännu inte bekantat dig med komposteringsmetoden kan du läsa mer i blogginlägget Allt om bokashi. 

Hela 2024 har du som följer Skillnadens 10% rabatt på bokashi-hinkar samt bokashi-strö. Helt suveränt! bokashi.se säljer som enda svenska företag helt svenskproducerat bokashi-strö. Hinkarna från bokashi.se är av fin kvalitet som håller länge, det finns dessutom reservdelar om något mot förmodan skulle gå sönder.

Rabatten ges till dig som uppger koden Bokashijord2024 i fältet för värdekod ovanför fraktalternativen i kassan hos bokashi.se.

Produkterna som rabatten gäller är:

 

Essential-hink startkit svart 
Essential-hink startkit grå
2 kg bokashi-strö
4 kg bokashi-strö
10 kg bokashi-strö

 

Här komposterar jag bokashi i stora krukor i mitt tunnelväxthus. Foto: Maria Fors Östberg.

 

Gjordnära

Gjordnära är leverantörer av lite av varje till mina trädgårdar. I första hand kommer mitt stora tunnelväxthus från Gjordnära, förstås, men en stor del av alla vardagliga odlingstillbehör kommer också härifrån. Det gäller till exempel krukor, pluggbrätten, bevattning till växthuset, växtbelysning och vissa produkter till köket.

Till mina läsare har Gjordnära satt ihop tre paket med praktiska prylar som kan användas flitigt under en stor del av året:

 

PLUGGBRÄTTE STARTKIT - BRÄTTE, BRICKOR ETC 
MULTIBRÄTTE - SMÅ PLUGGAR TILL FÖRODLING I FÖNSTER 
OMSKOLNINGSPAKET - KRUKOR, BRICKA, BEVATTNINGSMATTA ETC

 

Koden som du använder för att få 10% rabatt på produkterna är: Saras Odlingspaket. Var noga med stora bokstäver, samt mellanrum. Koden anges i kassan i webbutiken hos Gjordnära. Erbjudandet gäller hela 2024 och kan användas flera gånger.

 

Här är produkterna som ingår i omskolningspaketet från Gjordnära. Det är samma typ av krukor jag till största del använder i min egen trädgård.

 

Hoppas att du som läser har nytta av erbjudandena under året. Även om du inte handlar just precis nu när du läser om dem, kan du ha dem i åtanke den dag du behöver nytt bokashi-strö eller tycker att den där smarta bevattningen skulle vara något. Eller när du behöver krukor eller ett par rejäla arbetsbyxor - äntligen. Kom också ihåg att de flesta av produkterna som nämns här i inlägget är utmärkta presenter och klappar!

Vi har några ytterligare överraskningar för året som presenteras senare. Det gäller till exempel erbjudanden som är aktiva under en kortare period. Jag uppdaterar då det här inlägget så att du alltid hittar aktuella erbjudanden här.

Erbjudanden och rabatter för dig som är medlem på sarabackmo.se kommuniceras på våra medlemssidor och/eller i vår facebook-grupp för medlemmar.

Jag vill också nämna att några av rabattkoderna kommer att uppdateras under året. Det ges då en ny kod här i blogginlägget. Du kan alltså inte spara koden på en lapp, utan behöver kika här innan köp så du har aktuell kod.

Stort tack till Skillnadens härliga samarbetspartners - ni är bäst!
/Sara Bäckmo

06. februari 2024