Stäng menyn

Säsongsstart för Två odlare emellan!

Vi har saknat er! Och varandra. Nu är äntligen vårt sommaruppehåll över och vi har plockat fram inspelningsutrustningen igen. Hör nya avsnittet av Två odlare emellan!

Juli passerade ganska fort och vår semester från podden kändes välbehövlig. Sommarlov är hektiska tider i en familj med många barn, även om ambitionerna mest är att vara hemma och ha det gött. Men jag har saknat samtalen med Johannes. Nu känns det härligt att vara igång igen!

Det här är vårt första avsnitt av Två odlare emellan - Bäckmo & Wätterbäck efter sommaruppehållet. Vi stämmer av vad vi gjort för trädgårdsbesök under månaden, pratar en del om träd och ännu mer om kiss.

Hör gärna våra tidigare avsnitt på www.tvaodlareemellan.se.

Två odlare emellan har cirka 150 000 nedladdningar varje månad. Vi finansierar vår podcast genom sponsring. Är du intresserad av att låta ditt företag höras i podden är du välkommen att höra av dig till Johannes Wätterbäck. Vi lägger ut nytt avsnitt varje vecka i våra respektive kanaler på Skillnadens Trädgård, Farbror grön och plattformar för podcasts som till exempel Acast, iTunes och Libsyn.

 

skillnadenstradgard_sarabackmo_johanneswatterback

 

skillnadenstradgard_tvaodlareemellan_sarabackmo

 

Vi som gör Två odlare emellan är Johannes Wätterbäck, Theres Lundén och Sara Bäckmo. Välkommen att lyssna på vår podd!
/Sara Bäckmo

 

31. juli 2017