fbpx

05. mars 2019

Nybörjartips om vattning i podden

Att odla är att vara en tusenkonstnär. Särskilt när det kommer till vattning tycker jag att jag behöver vara påhittig, flexibel, tålmodig och nyfiken. Hör sjunde delen i serien Grönsaksodling för nybörjare här.

En uppvuxen och frodig köksträdgård med ett rött bostadshus mitt i.

I augusti var min köksträdgård tyngd av torka, men de täckodlade delarna klarade sig förvånande bra. I slutet av månaden kom lite välbehövligt regn. Håller tummarna för att 2019 blir blötare.

 

Just när det öser ner både regn och snöslask över min trädgård har jag redigerat klart ännu ett avsnitt av podden Skillnadens, som handlar om vattning. Det här är den sjunde delen i serien Grönsaksodling för nybörjare. Med avstamp i den torra sommaren 2018 (bilden ovan) berättar jag hur jag tänker kring vattning av köksträdgården på sommaren.

 

 

Veckans avsnitt sponsras av Impecta Fröhandel.

Dessvärre hamnade jag lite efter med publiceringarna i vintras och har inte lyckats med grundplanen att få ut två avsnitt av podden per vecka nu. Den här veckan har vi releasefest för Odla med barn i Malmö, så vi får nöja oss med ett avsnitt också den här veckan. Hoppas ni är okej med det.

Alla publicerade delar i serien Grönsaksodling för nybörjare kan du lyssna på nedan om du missat, eller vill höra igen för den delen.

 

 

 

 

 

 

 

Här hittar du Skillnadens podd

Glöm inte att lämna en kommentar och/eller ett betyg på podden i din app, då blir jag superglad!

Min podd heter alltså Skillnadens av Sara Bäckmo. Du kan höra den via appar för poddar, som i iTunes och Acast till exempel. Du kan också lyssna här:

 

 

Podden har ingen egen hemsida eller undersida här på bloggen, men du når den genom blogginlägg för varje nytt avsnitt. Välkommen att höra av dig om du har frågor eller kommentarer. Tack för att du lyssnar!
/Sara Bäckmo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *