01. februari 2018

Köp signerad bok om Skillnadens Trädgård

Nu kan du köpa signerade böcker om Skillnadens Trädgård via min sajt. Perfekt present till en vän som tycker om att odla - eller till dig själv!

Skillnadens Trädgård i full sommarprakt. Foto: Maria Fors Östberg

Skillnadens Trädgård i all sin sommarprakt 2015. Bild tagen av Maria Fors Östberg till boken Skillnadens Trädgård - Ett ekologiskt trädgårdsskafferi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ett nytt odlingsår står för dörren. Vi planerar och drömmer. Krafsar i jorden och sår. Vill du ha en extra kick tipsar jag om mina böcker om Skillnadens Trädgård. Här kan du beställa ett eget signerat exemplar av ena eller bägge böckerna och få massor av inspiration.

 

Skillnadens Trädgård - Ett ekologiskt trädgårdsskafferi: Berättelsen om hur min köksträdgård skapades och hur jag kombinerar odling, familj och arbetsliv. Massor av konkreta odlingstips, såkalender och recept. Fin inspiration till både nya och gamla odlare. Utkom 2016. Av Sara Bäckmo och Maria Fors Östberg.

Skillnadens skörd - Mat från trädgården året om: Fokus på maten vi lagar av trädgårdens skörd. Kapitel indelade efter årstid och recept och beskrivningar på nära etthundra maträtter i säsong. En trädgårdsbok med många recept, som också beskriver hur jag planerar odlingen för att kunna skörda mat året om. Utkom 2017. Av Sara Bäckmo och Maria Fors Östberg.

 

 

Bilder ur boken Skillnadens Trädgård.

Den vackra blomknoppen till kronärtskockan skördas innan den spricker upp och är lika utsökt i smak som utseende. Bilden är tagen av Maria Fors Östberg till boken om Skillnadens Trädgård.

 

Beställningsinformation
Böckerna kostar 307 kronor styck (235 kronor + porto 72 kronor) och beställs genom att e-posta: bok@sarabackmo.se och sätta in aktuell summa på bankgiro 434-0360. Böckerna skickas en och en, porto skall betalas för varje beställd bok.

Kopiera följande till ditt beställningsmail och fyll i:

Skillnadens Trädgård, antal ex:
Skillnadens Skörd, antal ex:
Adress som boken/böckerna skickas till:
Namn på den som betalat (om det är annan än beställaren):

Var snäll och slarva inte med dessa uppgifter, det blir mycket extrajobb och din beställning försenas. Följ gärna upp din beställning och se så att betalningen genomförts. Beställda böcker skickas en gång per vecka, först då betalningen gått igenom. Jag signerar böckerna och skriver hälsning, dock ej personlig.

 

 

Ett uppslag från boken med barnhänder som fingrar på långa äppelremmar.

Skillnadens skörd är fylld av recept och beskrivningar på det vi lagar av trädgårdens skörd. Här är det äpplen i fokus. Foto av Maria Fors Östberg.

 

Kunder i andra länder
Beställer du från annat land behövs följande uppgifter för att betala:
IBAN: SE8350000000056451088676
BIC: ESSESESS

Porto tillkommer enligt svensk portotabell för utrikes brev. Paketet väger drygt 700 gram och kostar således 130 kronor att skicka till länder i Europa. Total summa är då 365 SEK.

 

Hoppas att du blir nöjd med din bok. Hör gärna av dig om du har frågor till info@sarabackmo.se.
/Sara Bäckmo

4 svar till “Köp signerad bok om Skillnadens Trädgård”

 1. Signe Marie skriver:

  Kommer du til å oversette bøkene dine til norsk?
  Jeg håper virkelig det!

  Hilsen en ivrig norsk tilhenger av deg.

 2. Pernilla Karlsson skriver:

  Jag har alldeles nyss läst klart din första bok om Skillnadens Trädgård och kan verkligen rekommendera alla att köpa den. Vilken fantastisk bok med vackra bilder och bra tips!
  Den kommer att hjälpa mig nu när jag köpt min första tunnel och ska ge mig ut i odlingsäventyret ☺️
  Tusen tack Sara!
  Med vänlig hälsning Pernilla

 3. anneli skriver:

  Jag har bägge böckerna och kan varmt rekommendera dem.. älskar att ha dem framme att bläddra och läsa i..hämtar mycket inspiration där samt från sajten. Tack för all inspiration ?

 4. christinaihulta skriver:

  Hej Sara, jag bor inte så långt ifrån dig, skulle jag möjligen kunna få komma förbi och hämta böckerna i stället för att lägga dom ”på lådan”...? 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *