fbpx

02. juni 2019

Grönsaksodling för nybörjare

Hör hela artikelserien Grönsaksodling för nybörjar i min podcast Skillnadens. Idag publicerar jag den sista delen, som handlar om växthus, och därmed är alla delar inlästa. Här kan du höra hela serien från början till slut.

En prunkande grön köksträdgård med ett rött bostadshus i bakgrunden.

Min köksträdgård Skillnadens Trädgård, fotograferad augusti 2018.

 

Idag kan du höra det allra sista avsnittet i serien Grönsaksodling för nybörjare i min podcast Skillnadens. Här vill jag ägna några minuter åt växthus; en dröm för många att komplettera sin odling med. Kör, säger jag! Det är otroligt roligt att odla i växthus och det ger väldigt stora möjligheter att utöka skördesäsongen och att kunna odla ett annat utbud av grönsaker än du kan göra på friland.

Veckans avsnitt sponsras av Impecta Fröhandel och bokashi.se. Tack för att ni har varit med och sponsrat den här serien!

 

 

Nästa vecka tänkte jag alltså ge en liten uppdatering av läget i min köksträdgård nu när vi passerat in i juni och har sommaren alldeles framför fötterna. Är det något särskilt du är extra nyfiken på? Kommentera gärna.

 

Tidigare avsnitt

Grönsaksodling för nybörjare är en serie i tolv avsnitt där jag går igenom olika steg som kan vara bra att känna till för dig som är ny odlare. Här finns alla tidigare avsnitt att höra.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Här hittar du Skillnadens podd

Glöm inte att lämna en kommentar och/eller ett betyg på podden i din app, då blir jag superglad!

Min podd heter alltså Skillnadens av Sara Bäckmo. Du kan höra den via appar för poddar, som i iTunes och Acast till exempel. Du kan också lyssna här:

 

 

Podden har ingen egen hemsida eller undersida här på bloggen, men du når den genom blogginlägg för varje nytt avsnitt. Välkommen att höra av dig om du har frågor eller kommentarer. Tack för att du lyssnar!
/Sara Bäckmo

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *