Vill du recensera min nya bok?
Det är helt overkligt att det om drygt två månader kommer att stå ännu en bok med mitt namn på i bokhandeln. Skillnadens skörd. Vill du recensera?
I skrivande stund sitter jag med en stor bunt A3-ark i knäet. Det är den sista versionen av min nya bok Skillnadens skörd som jag läser innan boken skickas till tryck. Bilden ovan är inledning till ett av sommarkapitlen.
Jobb under bebistiden
Jag började skriva Skillnadens skörd i januari 2016. Just den här boken är speciell eftersom jag skrivit den under tiden jag väntat, fött och levt en första tid tillsammans med lilla Loa, vårt fjärde barn. Det har varit en hektisk tid. Att det ens har blivit en bok känns smått orealistiskt. Tänk att vi fick i hop det.. Otroligt. Egentligen hade Maria Fors Östberg och jag tänkt att det skulle bli lite soft att göra en matbok, men ack så många saker att hålla ordning på med alla detaljer i recept och beskrivningar. För att inte tala om matfotograferingarna vi ägnat oss åt under året, i sällskap av nyfödd och tre äldre syskon.
Så här några veckor innan boksläpp är det därför extra kul att se det vi jobbat så flitigt med och känna att jag verkligen är nöjd med resultatet. Jag hoppas så att du ska tycka om den med!
Förberedelser inför boksläpp
Nu håller vi på att förbereda en mer ordentlig release-fest, som du kommer att bjudas in till och kan läsa mer om ganska snart hoppas jag. Och så ska allt pressmaterial förberedas. Här tänkte jag passa på att använda mina egna kanaler och slänga ut en viktig fråga: Vill du recensera Skillnadens skörd?
Jag letar efter dig som är bloggare, journalist, skribent eller liknande och som vill läsa boken på förhand och göra en recension. Skillnadens skörd är en trädgårdsbok med fokus på skörd, med ett sjuttiotal recept och beskrivningar på vardagsmat vi lagar av det jag odlar. Blir du intresserad? Maila dina kontaktuppgifter, med en kortfattad presentation av dig själv och var du vill publicera din recension, till info@skillnadenstradgard.se. Märk mailet med Skillnadens skörd i ämnesraden. Jag kommer att välja ut några av er som anmäler er och höra av mig med pressmaterial så snart jag fått det från förlaget. Tipsa gärna vänner du tror kan vara intresserade om du vill!
Den 24 augusti finns boken i butik. Den är redan upplagd i nätbutikerna men kan endast bevakas, ej förbeställas. Jag meddelar så fort jag vet att det går att förbeställa den, förstås!
/Sara Bäckmo
Åh vad kul Sara skall bli ett nöje att få köpa den när jag har semester.
Grattis! Jag har svårt att förstå alla som hinner skriva böcker. Har nog inte riktigt det tålamodet. När jag börjar närma mig 20000 tecken brukar jag börja tänka på nästa text... Så jag passar nog bättre för att skriva i tidningar och att blogga om landet.
Jag ser verkligen fram emot den nya boken! Då ska jag ta itu ned att rensa bort lite andra gamla "kokböcker", som varit hyllvärmare alldeles för länge... Attans att jag inte var journalist, då hade jag görna rescenserat boken! Men, du tar jag och återupplivar min lilla blogg istället. ?
Grattis! Du har fött både barn och bok samtidigt. Vilka fantastiska bilder vi ser i detta inslaget. Det ska bli otroligt spännande att få boken i hand och använda i vårt kök. Grattis igen! ?
Önskar jag var bloggare/journalist så att jag hade haft möjlighet att få läsa och recensera.. men jag får istället vänta tills den går att köpa. Tack för bra tips och fin inspiration i din blogg. Jag lär mig något nytt hela tiden!
Wow, vilken fantastisk juli-augustibild! Dreglar över tomaterna och melonerna och önskar jag odlade längre söderut ;).
Hej skulle vara kul att recensera din bok . Är journalist (30 år på Nerikes Allehanda nu frilans) och bloggare. Startade f ö en trädgårdsblogg på NA. Se. Den tog jag med mig då jag slutade. Poppysträdgårdsblogg heter den, samma på Instagram.