Man blir aldrig för stor för marängsviss! Den här blåbärs-svissen är något av det godaste jag smakat men kan så klart varieras efter eget favoritbär. En lättfixad efterrätt för liten och stor som passar både till vardags och till fest.
Himmelskt goda hallongrottor - små, spröda och försvinnande goda.
Semla, fastlagsbulle eller fettisdagsbulle. Kär bulle har många namn - och många recept. Mitt innehåller squash och gör dem saftiga och goda!
Det här är den godaste juliga efterrätten jag vet. Fromage passar så fint efter vinterns grytor och annan mustig mat. En mix av frysta bär från vår sommarträdgård blir pricken över i.
Som små härliga pajer med extra lyx radar de upp sig i ugnen. Testa det här läckra receptet nu i advent, med kanel och mandelmassa sjunger äpplena av julstämning.
Supergoda saffransskorpor, eller biscottis, med pumpakärnor att duka fram till julfikat. Gula och knapriga – nästan beroendeframkallande!
Årets första äppelpaj görs på Transparente Blanche från min barndoms trädgård på Styrsö. Gärna med en klick hemgjord vaniljsås till!
Det kan vara så att fläderglass är det godaste du kan göra av din fläderblomssaft! Servera gärna med säsongens bär - himmelskt gott!
Överraska ungarna med festliga brödpinnar som smakar sött av rabarber! En så himla bra idé som funkar både till vardagsmellis och sött snacks.
Rabarber och kardemumma är en ljuvlig kombo - här i en barnsligt god kräm som med fördel serveras med gräddmjölk. Perfekt mellanmål!
Sugen på något sötsurt och gott? Gör en curd av rabarber. Passar utmärkt på både ostbrickan, buffén eller som fyllning i din favoritkaka.
Det här är en enkel chokladsockerkaka som blir extra saftig och smakrik med juice från grönkål. Dessutom ges ett litet sting på tungan av chilin.